• Česky
  • English
  • German
  • Русский
  • Română
  • Po polsku
VFH Group of companies
specialoffers
Oferte speciale

Clienţii pe termen lung a grupului VFH poat solicita o reducere specială de 10% pe baza preţurilor de infiintare de companii.Aceeaşi reducere de 10% poate fi aplicată atunci când două societăţi sunt stabilite pentru acelaşi client, în acelaşi timp.Reducerile referitoare la stabilirea de mai mult de două societăţi sunt convenite în mod individual.

Companii Cipriote de transport

Multe întreprinderi, în special din Europa de Vest profita de posibilităţile Cyprului şi de impozitele scăzute şi stabilesc companii din domeniul transportului;acestea necesitand propriile birouri şi angajaţi pentru a obţine licenţele de transport international.

Această societate poate înregistra ulterior vehiculele care nu sunt folosite numai pentru transportul în cadrul UE, dar şi angajaţii lor, obţinerea tuturor prestaţiilor de asigurări sociale şi de sănătate.

Echipa noastră are experienţă în obţinerea rapidă a licenţelor pentru toate camioanele din UE şi "D".

Taxe favorabile legate de masini de transport şi costuri semnificativ mai mici cu caracter personal cauzate de comisioane mai mici de asigurări sociale şi de sănătate - care sunt de 17% din venitul brut-face ca compania de transport cipriot să fie oportunitatea de afaceri cea mai atractivă pentru orice oamenii de afaceri din acest domeniu în cadrul UE.

Companie cipriota de gestionare a creanţelor

Multe companii din Republica Cehă, care se ocupă cu achiziţia creanţelor, de gestionare şi vânzare, întâlnesc frecvent probleme cu contabilitatea acestor cereri sau probleme cu deducerea fiscală a pierderii din operaţiuni cu aceste cereri.

Aceste probleme pot fi rezolvate prin deţinerea şi gestionarea unor astfel de acţiuni prin intermediul unei companie înregistrată în Cipru, unde o articulaţie IFRS sistemul cu este utilizat atât pentru contabilitate, , de asemenea, taxe, ceea ce face ca întregul proces să fie semnificativ mai uşor.

Scrierea a creanţelor neplătite, fără restricţii inutile nu constituie o problemă, precum şi orice operaţiune justificată în mod rezonabil la auditorii.

Prin urmare, doar un venit existent de la aceste revendicări nu este supus unui impozit.

Companie cipriota de detinere

Scutirea de impozit pentru dividende primite, venituri de capital şi a dividende plătite în străinătate face ca Ciprului să fie un loc ideal de afaceri, de asemenea, si pentru societăţile holding.Deoarece reglementările contabilitatii sunt ce în ce mai stricte, societăţile holding vor trebui să se ocupe de problema unui bilanţ consolidat care constituie o operaţiune costisitoare, cu nici o reală valoare adăugată, în special pentru companiile private cu actiuni care nu sunt vândute pe o piaţă publică.

Noi studiem profund în această problemă, astfel încât putem recomanda soluţii adecvate pentru clientii nostri.

Trust Cipriot

Unul dintre instrumentele cele mai comune pentru gestionarea activelor din sistemul anglo-saxon juridice este un trust. Este un instrument frecvent utilizat recunoscut de UE, care a fost anterior utilizat pentru a trata o taxa de moştenire mare. Principiul unui trust este că proprietatea pe care a furnizato decantorul din bunurile proprii în favoarea unui terţ (beneficiar) este gestionat de un mandatar.

Venitul din trust-ul internaţional de la persoanele care nu sunt considerate rezidenţi fiscali al Ciprului sunt scutiti de un impozit in Cipru.(Impozitarea în ţara de reşedinţă a beneficiarului este o chestiune juridică separată.)

Un Trust poate avea propriile companii de afaceri şi, în caz de necesitate se pot folosi servicii de candidat.

Advokátní kancelář Vašíček, Frimmel & Honěk